Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeala fatală pe care Petrea nu trebuie s-o facă la FCSB! Becali a tunat: "Să-ţi spun. Gândim altfel" | EXCLUSIV

Greşeala fatală pe care Petrea nu trebuie s-o facă la FCSB! Becali a tunat: "Să-ţi spun. Gândim altfel" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, le-a explicat antrenorilor de la FCSB ce înseamnă să ai rezultate la echipa din Berceni. Cu o zi înainte ca Toni Petrea să semneze, omul de afaceri a anunţat la ce se aşteaptă să vadă la echipă în perioada următoare.

Viziunea lui Gigi Becali la FCSB: "Să-ţi spun ce înseamnă rezultate pentru mine". Presiunea s-a mutat pe Toni Petrea

Pentru Telekom Sport, Gigi Becali a explicat ce înseamnă să ai rezultate la FCSB. El s-a referit la Edi Iordănescu, căruia i-a imputat faptul că a pierdut un punct faţă de liderul CFR Cluj, faţă de momentul în care a preluat echipa. 

Astfel, toată presiunea s-a mutat pe Toni Petrea, care trebuie să recupereze într-un ritm alert distanţa de opt puncte faţă de liderul Ligii 1, CFR Cluj, care are 39 de puncte. De asemenea, omul de afaceri îşi doreşte ca echipa sa să domine la capitolul posesie. 

"Pe mine mă interesau rezultatele... Au fost rezultate? Nici rezultate n-au fost. Să-ţi spun ce înseamnă rezultate pentru mine. Dacă ai luat echipa la şapte puncte, la 10 meciuri... Acum câte sunt de CFR? Opt. Dacă ai un punct pierdut, nu sunt rezultate. Repet. Pentru mine, rezultat înseamnă că te-am băgat antrenor şi peste 10 etape să ai un punct câştigat în plus.

Voi vedeţi în alt fel, voi aveţi altă filosofie. Eu iau jocurile în ansamblu. Să câştig cu 1-0, dar să fie mingea la mine. Dacă marchezi gol pe final cu Chindia, nu mai are rost să vorbesc acum. Gândim altfel. E frumos că mă contrazic cu voi, dar dacă mă judecaţi, nu-mi convine", a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport, duminică. 

Schimb de mesaje între Gigi Becali şi Edi Iordănescu înaintea plecării antrenorului

Edi Iordănescu s-a despărţit, oficial, de echipa pe care a condus-o, iar luni dimineaţa s-a prezentat la baza din Berceni pentru un ultim discurs în faţa jucătorilor. 

"Am fost supărat de joc, nu că nu am vrut să vorbesc cu el  (n.r. - după meciul cu Voluntari). Nu prea am vorbit cu Edi. Rar vorbeam. De câteva ori am vorbit, de cinci, şase ori. M-a întrebat <<Eşţi mulţumit de joc?>> Şi eu am spus nu, că nu jucăm nimic şi eu nu am spus nimic despre el. Eu am vorbit cu el prin mesaje acum două zile şi... Îmi place să vorbesc, dar doar cu mesajele e el. Dacă el vrea mesaje, mesaje am dat şi eu.

El era supărat şi eu i-am spus <<Edi, nu are rost, acum, să renunţi>>, deşi el trimisese la club o notificare, la avocaţi. <<Vin Coman, Cordea, Olaru, vreau să pleci în glorie de la FCSB>>. Asta i-am spus, ca după aia, habar nu aveam... Eu am zis că nu-l dau afară. Îţi dau cuvântul meu că totul e ceva, ceva, pe care nu-l înţeleg nici la ora asta. Poate e orogloios, că am zis că nu joacă echipa", a adăugat finanţatorul FCSB pentru Telekom Sport. 

FCSB are antrenor! Toni Petrea a semnat. Gigi Becali: "Mâine e deja la antrenament"

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitoni petrea 

viewscnt
Articole similare