Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greşeală uriaşă comisă de oficialii sibieni. Când au anunţat că a fost reprogramat meciul cu FCSB: "Partida va avea loc ..." :)

Greşeală uriaşă comisă de oficialii sibieni. Când au anunţat că a fost reprogramat meciul cu FCSB: "Partida va avea loc ..." :)

Fotbal

Comentarii

Din cauza frigului, a ninsorii şi a terenului îngheţat, meciul din sferturile de finală ale Cupei României dintre AFC Hermannstadt şi FCSB a fost reprogramat pentru joi, cu începere de la ora 14:00. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Însă, imediat după decizia luată de arbitrul Cătălin Popa, oficialii clubului sibian au făcut o gafă uriaşă pe pagina de Facebook a echipei. Acolo a apărut un mesaj în care se anunţa că partida dintre Hermannstadt şi FCSB a fost reprogramată pentru joi, 29 februarie. Cum 2018 nu este un an bisect, meciul se va disputa, de fapt, pe data de 1 martie. Abia în 2020 va mai fi trecută în calendar data de 29 februarie, iar în ciuda tuturor eforturilor oficialilor de a modifica postarea, poza a fost deja salvată pe internet cu greşeala comisă de sibieni.

Afla mai multe despre: afc hermannstadtfcsbsteauacupa romanieifacebook 

viewscnt
Articole similare