Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Greu de mulţumit: "Este foarte dificil să primeşti laude de la Petrescu". Dezvăluirile unui jucător de la CFR

Greu de mulţumit: "Este foarte dificil să primeşti laude de la Petrescu". Dezvăluirile unui jucător de la CFR

CFR Cluj

Comentarii

Grzegorz Sandomierski (30 de ani) a povestit pentru o publicaţie din Polonia cum este să fii antrenat de Dan Petrescu. Deşi fotbalistul îi acordă credit antrenorului pentru performanţele obţinute, recunoaşte că este foarte dificil pentru un fotbalist să fie lăudat de "Bursuc".

"Aşa este Dan Petrescu. Este foarte dificil să primeşti laude de la el. Trebuie să ai o intervenţie fenomenală sau să marchezi un gol foarte frumos ca să îi provoci o reacţie. Multe lucruri nu le spune cu voce tare, dar în interiorul lui este cu siguranţă mulţumit de jucători", a declarat portarul polonez.

Adus ca să fie rezerva lui Arlauskis, Sandomierski a declarat în acelaşi interviu că a ştiut ce îl aşteaptă atunci când a semnat cu CFR Cluj. Cu toate că a fost folosit într-un singur meci, polonezul îl apreciază pe Petrescu şi metodele sale de antrenament. 

În Polonia, Dan Petrescu este văzut ca un personaj mitologic după aventura de la Wisla Cracovia, din sezonul 2005-2006. El a fost dat afară după ce a terminat pe locul doi, iar la acel moment "bursucul" i-a acuzat pe jucători că nu depun suficient efort la antrenamente. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare