Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Greu de ucis”. VIDEO Veteranul Cristea salută performanţele din ultimele zile ale Iaşiului: ”Avem calitate, dar trebuie să rămânem modeşti!”

”Greu de ucis”. VIDEO Veteranul Cristea salută performanţele din ultimele zile ale Iaşiului: ”Avem calitate, dar trebuie să rămânem modeşti!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii I.

”Suntem enorm de fericiţi pentru această victorie, este al treilea meci într-o săptămână, dacă nu mă înşel, este al şaselea meci în această reconstrucţie” a mărturisit Andrei Cristea, singurul marcatorul al meciului, după joc.

”Mă bucur că echipa aceasta are în primul rând calitate, uşor, uşor, se vede că se construieşte o echipă puternică aici, la Iaşi. Mă bucur că lumea a avut răbdare cu noi şi uitaţi că uşor, uşor începem să punem probleme şi adversarilor puternici” a mai adăugat experimentatul jucător al ieşenilor.

Vârful Politehnicii se declară mulţumit de felul în care evoluează lucrurile la Iaşi, o echipă care a reuşit să bată în decurs de câteva zile, atât Craiova, cât şi Dinamo: ”Construim, punem cărămidă peste cărămidă, este un început. Ne bucurăm că ne-am calificat în Cupă, am eliminat favorita competiţiei, Craiova Am bătut Dinamo, o echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nu am realizat încă nimic şi îmi doresc să rămânem modeşti şi să continuăm această serie bună”

Golul marcat adaugă încă unul în colecţia impresionantă de reuşite ale lui Cristea în Liga 1: ”Pentru mine e un gol important, în primul rând pentru încredere, în al doilea rând pentru echipă, că această victorie ne dă un moral extraordinar. Mă bucur că reuşesc să înscriu goluri decisive şi vă promit că nu mă opresc aici” a încheiat atacantul moldovenilor.

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare