Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grevă generală la Mediaş! Neplătiţi din luna ianuarie, jucătorii şi Edward Iordănescu n-au mai venit la antrenamente

Grevă generală la Mediaş! Neplătiţi din luna ianuarie, jucătorii şi Edward Iordănescu n-au mai venit la antrenamente
Comentarii

Situaţie tensionată la Gaz Metan. În acest moment jucătorii refuză să mai respecte programul impus de antrenor, câte două antrenamente pe zi, şi asta după ce conducerea clubului nu le-a putut plăti fotbaliştilor salariile restante.

"Ultimul salariu s-a luat în ianuarie! Este bătaie de joc şi nu mai putem accepta aşa ceva! Nu mai vrem să stăm în cantonament, nu mai vrem să facem câte două antrenamente. I-am spus asta şi domnului Iordănescu. Vrem să ne primim banii pentru că am muncit. Nu suntem slugi şi nu vrem îşi bată nimeni joc de noi", a dezvăluit, pentru Gazetă, un fotbalist al Gazului.

Ioan Mărginean, preşedintele echipei, spunea pentru Telekom Sport: "Ne-a apucat Paştele pe burta goală. Nu găsim vinovaţi, ne uităm doar la Doamne-Doamne şi ne gândim că aceşti băieţi şi tot ce înseamnă clubul Gaz Metan ar merita să fie susţinuţi de oamenii de bine din Mediaş, că este un orăşel care a rămas cu 40 şi ceva de mii de locuitori, de la 80 de mii pe vremea lui Ceauşescu".

Situaţia e cu atât mai tensionată cu cât, Edward Iordănescu n-a participat la antrenamentul de marţi al celor de la Gaz Metan şi le-a transmis clar tuturor celor din club că nu acceptă să facă compromisuri sau să lucreze cu jumătăţi de măsură. Gaz Metan este performera primelor şapte etape din play-out, interval în care a reuşit şase succese şi un egal.

"Avem un grup care e neplătit din ianuarie, care duminică la ora asta se pregăteşte să facă Sărbătorile fără un ban în buzunar, este tragic. Am tăcut, am încercat să mă autocenzurez, dar dacă săptămâna viitoare vor persista problemele, probabil că voi ieşi public şi voi spune mai multe lucruri. Ne bucurăm de moment, încercăm să îl prelungim, nu ne este uşor să gestionăm starea de spirit care este contrară cu victoriile pe care le avem şi cu punctele adunate!", spunea sâmbătă Iordănescu jr pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: scandal 

viewscnt
Articole similare