Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann a fost desemnat omul meciului Franţa - Australia

Griezmann a fost desemnat omul meciului Franţa - Australia

Cupa Mondială

Comentarii

Atacantul Antoine Griezmann a fost desemnat jucătorul meciului Franţa - Australia, scor 2-1, din grupa C de la Cupa Mondială.

Griezmann, în teren până în minutul 70, a marcat primul gol al Franţei, din penalti, în minutul 58.

Reprezentativa Franţei a învins, sâmbătă, la Kazan, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata Australiei, în prima etapă a Grupei C a Cupei Mondiale de fotbal.

În minutul 54, Risdon l-a faultat în careu pe Griezmann, arbitrul nu a dictat iniţial nimic, dar a revenit după câteva momente şi a apelat la asistenţa video. În urma vizionării înregistrării video a fazei, arbitrul Andres Cunha l-a avertizat pe Risdon şi a dictat penalti, pe care l-a transformat tot Griezmann, în minutul 58.

După numai două minute, Samuel Umtiti a comis henţ în careu, după o lovitură liberă executată de adversari de pe partea dreaptă. A fost rândul australienilor să ceară insistent lovitură de la 11 metri. După ce a ezitat, Cunha a dictat al doilea penalti al meciului, apoi s-a consultat cu asistenţii din centrul video şi nu a mai revenit asupra deciziei. Jedinak a executat şi a marcat şi el de la 11 metri, în minutul 62.

Francezii au marcat cu noroc golul victoriei, în minutul 81, când Pogba a şutat, iar Behich a devitat balonul, care s-a dus în transversală şi apoi a căzut dincolo de linia porţii lui Ryan. Golul a fost confirmat de tehnologia pe linia porţii (Goal Line Technology).

Afla mai multe despre: antoine griezmannfrantaaustraliacm 2018 

viewscnt
Articole similare