Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann, OUT de la FC Barcelona după doar un an? PSG şi Manchester United sunt pe urmele sale, după un sezon slab pe Camp Nou

Griezmann, OUT de la FC Barcelona după doar un an? PSG şi Manchester United sunt pe urmele sale, după un sezon slab pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann (29 de ani) are un sezon şters la FC Barcelona, iar catalanii caută să-l vândă sau să-l includă într-un schimb de jucători, după ce au plătit 120 de milioane de euro pentru el, vara trecută. Francezul e dorit de PSG, dar şi de alte echipe importante din Europa.

Griezmann nu s-a adaptat la FC Barcelona şi a marcat puţin faţă de aşteptările pe care le are toată lumea de la el, astfel că poate fi "debarcat" de pe Camp Nou după doar un sezon. Francezul e dorit de PSG, care a rămas fără Edinson Cavani (33 de ani), căruia i-a expirat contractul, chiar dacă l-a achiziţionat definitiv pe Mauro Icardi de la Inter. Presa din Franţa, preluată de Sport, scrie că şefii lui PSG au luat legătura cu agentul lui Griezmann pentru a vedea care e situaţia sa.

Având în vedere interesul lui PSG pentru Griezmann, dar şi interesul Barcelonei pentru Neymar, cele două cluburi ar putea face un schimb de jucători, pentru ca ambele părţi să fie mulţumite. De asemenea, Antonio Griezmann e o ţintă şi pentru cluburile din Premier League, printre care şi Manchester United, scrie sursa citată.

Transferat în vara lui 2019 de la Atletico Madrid în schimbul a 120 de milioane de euro, Antoine Griezmann a marcat de 14 ori şi a livrat patru pase de gol în 43 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon. Evoluţiile şterse se văd şi în scăderea cotei sale de piaţă. Dacă în momentul transferului pe Camp Nou Griezmann costa 150 de milioane de euro, acum francezul mai costă "doar" 96 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: antoine griezmanntransferpsgmanchester unitedfc barcelona 

viewscnt
Articole similare