Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griezmann va pleca de la Atletico Madrid! Dezvăluirile făcute de un fost fotbalist: "Clubul mi-a zis asta". Unde va ajunge francezul

Griezmann va pleca de la Atletico Madrid! Dezvăluirile făcute de un fost fotbalist: "Clubul mi-a zis asta". Unde va ajunge francezul galerie foto

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann putea ajunge vara trecută la FC Barcelona, fiind curtat intens de catalani, dar francezul a decis atunci să rămână la Atletico. După eliminarea echipei din UEFA Champions League, atacantul a început să se gândească din nou la plecare, dar nu Barcelona este viitoare destinaţie, aşa cum credeau mulţi.

Un fost jucător de la Atletico Madrid a dezvăluit următoarea destinaţie a lui Griezmann, având informaţii din interior: "Dacă Griezmann rămânea la Atletico ar fi devenit o legendă, dar Inter îl va cumpăra odată ce îl vor vinde pe Icardi. Clubul mi-a spus asta", a declarat Diego Forlan, potrivit ESPN. 

Chiar dacă Icardi s-a reîntors la antrenamentele lui Inter după o perioadă în care a refuzat să joace pentru clubul la care a fost căpitan până în urmă cu scurt timp, atacantul argentinian urmează să plece în vară, potrivit spuselor lui Diego Forlan. Cu banii de pe Icardi, Inter îl va putea cumpăra pe Griezmann, care din vară va avea o clauză de reziliere în valoare de 120 de milioane de euro, datorită unei stipulaţii din contractul francezului. 

În acest moment, Griezmann are o clauză de reziliere în valoare de 200 de milioane de euro. 

Între 2007 şi 2011 a jucat Forlan pentru Atletico, pentru care a marcat 96 de goluri în 198 de meciuri. În 2011, trecut de 30 de ani, Forlan a fost cumpărat de Inter pentru doar 5 milioane de euro. Într-un sezon petrecut la Milano, uruguayanul a marcat doar de două ori în 20 de goluri. 

Afla mai multe despre: antoine griezmanninter milanodiego forlan 

viewscnt
Articole similare