Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grijă mare, FCSB! Nordsjaelland şi-a zdrobit adversara din campionat şi e lider în Danemarca

Grijă mare, FCSB! Nordsjaelland şi-a zdrobit adversara din campionat şi e lider în Danemarca
Comentarii

FCSB primeşte un avertisment înainte de meciul retur cu Nordsjaelland, programat joi, de la 19:30, în Danemarca.

Grijă mare, FCSB! Nordsjaelland şi-a zdrobit adversara din campionat şi e lider în Danemarca 

Chiar înainte de meciul retur cu FCSB, danezii de la Nordsjaelland au făcut spectacol în campionatul din Danemarca. Victorie clară, 5-0, pe terenul celor de la Randers. Golurile au fost înscrise de Bjorkengren (13, autogol), Antman (65), Tverskov (72), Schandorf (81) şi Nagalo (89).

Graţie acestui succes evident, Nordsjaelland este lider acum în clasament, cu 12 puncte, la egalitate cu FC Copenhaga, dar cu un golaveraj mai bun. Pentru danezi urmează acum duelul decisiv cu FCSB pentru un loc în play-off-ul UEFA Conference League.

Roş-albaştrii au avut amânat meciul din această etapă de Superligă. Rămâne de văzut dacă acest aspect va reprezenta un avantaj important pentru vicecampioana României.

MM Stoica, fascinat de personalitatea unui fotbalist de la FCSB: „Nici Mirel nu avea atâta autoritate în vestiar, chiar are alt statut!” | EXCLUSIV

MM Stoica a vorbit la superlativ despre Vlad Chiricheş (33 de ani), revenit la FCSB în această vară.

Oficialul FCSB susţine că nu a văzut niciodată un jucător care să aibă o asemenea autoritate în vestiar.

„Impecabil a jucat Chiricheş. La primul meci pe care l-a jucat complet, cel cu CFR, a făcut o eroare, ok. Sunt trei fotbalişti pe care îi văd şi înainte şi după antrenament mult timp în sală, la prevenţia înainte de antrenament, după la posturi, la stretching, la forţă: Chiricheş, Djokovic, Andrea Compagno. Coman face separat că nu poate face trei antrenamente pe zi, face două, Dawa separat, Octavian a început să meargă şi el, Miculescu înţeleg că merge şi el, Radaslavescu, dar pe cei trei îi văd tot timpul după antrenament în sală, lucrând. Şi Pantea a început.

De asta am spus că e un transfer extrem de important. Noi nu am avut, poate nici Mirel nu avea atâta autoritate asupra vestiarului, deşi el avea o foarte mare autoritate, aşa cum are Chiricheş acum. Mirel era apropiat de vârstă de coechipierii lui, că erau Ghionea, Goian, Ogăraru, Opriţa, care erau cam de o vârstă, aici, Chiri are alt statut. E căpitanul echipei naţionale”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsbnordsjaellandconference league 

viewscnt
Articole similare