Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Griji fără Bălgrădean? Andrei Vlad are o medie de aproape trei goluri primite pe meci în Cupele Europene

Griji fără Bălgrădean? Andrei Vlad are o medie de aproape trei goluri primite pe meci în Cupele Europene

FCSB

Comentarii

Înaintea returului de joi cu Rapid Viena, FCSB tremură serios pentru că portarul său titular, Cristi Bălgrădean a suferit în partida cu Viitorul Constanţa o contractură. Înlocuitorul său ar trebui să fie în mod normal tânărul Andrei Vlad, al cărui impact în meciurile europene nu a fost tocmai unul fericit.

FCSB speră să-l recupereze pe Cristi Bălgrădean până la ora meciului cu Rapid Viena de joi. Vicecampioana României are de recuperat un ecart de două goluri şi firesc, oficialii roş-albaştrilor îşi doresc să aibă un compartiment defensiv sigur.

Chiar dacă patronul echipei a dat asigurări ca Andrei Vlad (19 ani) este într-o formă foarte bună, cifrele tânărului portar în Europa îi fac pe fanii şi oficialii FCSB-ului să tremure serios.

Vlad a evoluat titular în dubla cu Lazio şi a încasat nu mai puţin de şase goluri în cele două partide de la Roma şi Bucureşti. Până la acea dublă, Andrei Vlad prinsese postul de titular şi în două dintre meciurile din grupă, singurele pierdute de FCSB în ediţia trecută în acea fază.

”Messi al portarilor” a încasat câte două goluri de la FC Lugano şi Viktoria Plzen şi nu a putut împiedia înfrângerea formaţiei sale în ambele jocuri.

În Liga 1, Vlad a apărat poarta roş - albaştrilor în şase meciuri şi a încasat tot atâtea goluri. 

  • 10 goluri a primit Vlad în 4 meciuri jucate în Europa
  • Niciun meci nu a câştigat FCSB în Europa cu Vlad între buturi

Afla mai multe despre: andrei vladcristi bălgrădeanfcsbrapid vienaeuropa league 

viewscnt
Articole similare