Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Grubisici e gata de duelul cu Metz din Liga Campionilor: "Nu privim acest meci ca pe unul imposibil"

Grubisici e gata de duelul cu Metz din Liga Campionilor: "Nu privim acest meci ca pe unul imposibil"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti va întâlni, vineri, de la ora 19.00, în Sala Dinamo, echipa Metz Handball, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Jelena Grubisici a declarat că nu le vede pe jucătoarele de la Metz drept favorite în dubla cu CSM.

"Suntem pregătite, mai avem încă două zile de pregătire. Nu privim acest meci ca pe unul imposibil, cred că ele joacă un handbal foarte bun în acest an, au una dintre cele mai bune evoluţii dintre toate echipele, au avut rezultate bune, dar şi noi suntem într-o formă bună, avem jucătoare bune şi nu, nu este imposibil. Vom da totul să ajugem în Final Four. Nu aş spune că sunt favorite, vin pe terenul nostru.

Şi anul trecut am jucat împotriva lor în sferturi şi am ajuns în Final Four, deci nu, nu aş spune că sunt favorite. Arma noastră principală ar trebui să fie apărarea, pentru a le opri tranziţia, marchează multe goluri pe tranziţie. Ele joacă în această formulă de mult timp, bineînţeles că Zaadi este creierul jocului lor, dar marchează din toate poziţiile, toate jaocă bine şi cred că sunt periculoase de peste tot.

Vor fi două meciuri mai grele ca anul trecut, dar trebuie să facem o treabă bună acasă şi să mergem apoi să încercăm să câştigăm şi în deplasare. Polivalenta este casa noastră pentru Liga Campionilor, dar am jucat câteva meciuri aici, unel bune, unele nu. Ne va lipsi Polivalenta, dar sper că fanii vor veni şi vor umple sala şi ne vor suspţine pentru a ne atinge obiectivul", a spus.

Afla mai multe despre: grubisici 

viewscnt
Articole similare