Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola a găsit fundaşul pe care îl căuta. Jucătorul este dorit şi de Real Madrid

Guardiola a găsit fundaşul pe care îl căuta. Jucătorul este dorit şi de Real Madrid

Manchester City

Comentarii

Presa din Anglia scrie că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura lui Lucas Martinez Quarta de la River Plate

Fundaşul în vârstă de 24 de ani este monitorizat deja de Internazionale Milano şi de Real Madrid. De asemenea, cluburi precum Ajax sau Borussia Dortmund s-au interesat de pretul pe care River Plate îl cere pentru  Lucas Martinez Quarta.

Unul dintre cei mai buni la categoria sa de vârstă, Quarta a fost remarcat acum şi de Pep Guardiola, care şi-ar fi delegat doi oameni pentru a-l transfera pe fundaşul lui River Plate, pe Ettihad Stadium.


Manchester City caută de ceva vreme un fundaş central, care să-l poată înlocui în lot pe Vincent Kompany. Accidentările lui Laporte, Stones şi Otamendi au subliniat nevoia unui transfer în centrul defensivei, iar Guardiola ştie asta. De aceea, City este dispusă să plătească cele 22 de milioane de euro cerute de River, adică atât cât reprezintă clauza de reziliere a fotbalistului.

Pe lista lui Manchester City mai figurează şi alţi fundaşi centrali, mult mai cunoscuţi. Transferul lui  Lucas Martinez Quarta nu ar împiedica însă discuţiile pentru Nathan Ake sau Kalidou Koulibaly.
 

Afla mai multe despre: lucas martinez quartaguardiola 

viewscnt
Articole similare