Experiențe împreună.
You are here:

Guardiola a găsit înlocuitor pentru Sane! Vrea să dea o sumă colosală pentru un internaţional spaniol

Guardiola a găsit înlocuitor pentru Sane! Vrea să dea o sumă colosală pentru un internaţional spaniol

Manchester City

Comentarii

Mikel Oyarzabal este noua ţintă a managerului lui Manchester City care ia calcul despărţirea de neamţul care este dorit de Bayern Munchen. Cu banii de pe Sane, Guardiola şi-l permite pe fotbalistul lui Real Sociedad.

Fotbalistul basc a jucat alături de naţionala de tineret a Spaniei la Euro 2019 acolo unde ibericii au triumfat dupa finala cu Germania. Oyarzabal a fost format de clubul din San Sebastian şi a debutat în urmă cu aproape 4 ani în La Liga. Evoluţiile sale din ultimele două sezoane l-au adus în atenţia marilor cluburi de pe continent.

Astfel, atacantul a marcat 25 de goluri în 72 de partide jucate în triocul alb-albastru, în campionat. Guardiola vrea să achite clauza de reziliere a jucătorului de 22 de ani în valoare de 75 de milioane de euro. Iar banii care vor fi plătiţi bascilor vor veni în urma vânzării lui Sane. Cetăţenii vor obţine chiar mai mulţi bani în urma cedării acestuia la campioana Germaniei, Bayern Munchen. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe