Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola a pus ochii pe un fotbalist important de la Real Madrid. Ce mare lovitură pregăteşte în iarnă

Guardiola a pus ochii pe un fotbalist important de la Real Madrid. Ce mare lovitură pregăteşte în iarnă

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul El Mundo Deportivo anunţă că Manchester City este interesată de transferul unui fotbalist de la Real Madrid. Guardiola este omul cheie în ecuaţia transferului.

Tehnicianul catalan îl doreşte de mai mult timp de Isco Alarcon, fotbalistul pe care Santiago Solari l-a neglijat aproape complet în primele sale patru meciuri pe banca Realului.

Nici Isco nu e fericit cu situaţia pe care o traversează la Madrid. Fostul fotbalist al Malagăi a primit rolul de lider de la Julen Lopetegui, dar plecarea fostului selecţioner l-a aruncat într-un con de umbră.

De când a venit Solari, Isco a jucat doar 51 de minute în patru meciuri. Nu a fost convocat pentru partida de la Mellila, a bifat doar 34 de minute cu Real Valladolid în campionat şi a fost de asemenea rezervă cu Viktoria Plzen, evoluând doar 17 minute. În ultimul meci de campionat de la Vigo, Isco nu a fost folosit deloc, ba chiar Solari l-a lăsat pe banca de rezerve tot meciul.

City îl doreşte pe Isco de când a venit Guardiola, cunoscut fiind faptul că inclusiv fotbalistul este un fan recunoscut al stilului de joc al tehnicianului iberic. Gruparea de pe Ettihad este dispusă să ofere 100 de milioane de euro pentru fotbalistul în vârstă de 26 de ani. O ofertă care, susţine El Mundo Deportivo, ar putea să pună pe gânduri conducerea madrilenilor. 

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiolareal madridisco alarcon 

viewscnt
Articole similare