Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola a vorbit despre finala Champions League pierdută! Ce a spus antrenorul lui Manchester City

Guardiola a vorbit despre finala Champions League pierdută! Ce a spus antrenorul lui Manchester City

Manchester City

Comentarii

Guardiola a dezvăluit că sezonul trecut din Champions League nu a fost ratat pentru Manchester City, chiar dacă echipa nu a câştigat marele trofeu la final.

City a pierdut finala trecută UEFA Champions League în faţa lui Chelsea, scor 0-1, într-o partidă care a avut loc la Porto. Guardiola susţine că echipa lui a făcut un pas în faţă şi este convins că în actualul sezon, jucătorii lui pot avea evoluţii mult mai bune. 

”Suntem convinşi că putem evolua mult mai bine şi obţine rezultate mult mai bune””

”Manchester City a făcut un pas înainte în sezonul trecut, ne-am îmbunătăţit mult jocul. Am avut 13 jocuri şi am câştigat 11. Am jucat incredibil de bine în finala de la Porto, am fi meritat să câştigăm.

Unii pot spune că Manchester City a avut un sezon european ratat dar nu a fost aşa, am realizat lucruri incredibile, am evoluat extraordinar în multe întâlniri, am pierdut finala împotriva marii noastre rivale. Acum pentru jucători începe o nouă provocare, suntem convinşi că putem evolua mult mai bine şi obţine rezultate mult mai bune”, a spus antrenorul lui Manchester City.

City va debuta miercuri seara în grupele Champions League contra nemţilor de la RB Leipzig. Manchester City face parte din grupa A, alături de: PSG, FC Bruges şi RB Leipzig.

 

Jucătorul pe care Guardiola îl va împrumuta în următoarele zile. Unde va juca în acest sezon

Manchester City renunţă la tânărul atacant Liam Delap, pe care Guardiola vrea să-l împrumute în Championship. 

Considerat un mare talent al englezilor, Liam Delap (18 ani) va fi cedat de Manchester City în Championship, anunţă Sky Sports.

Potrivit sursei citate, Liam Delap este dorit de Milwall, Middlesbrough şi Stoke City. Atacantul cotat la 1 milion de euro i-a lăsat o impresie plăcută lui Pep Guardiola, care vrea ca Delap să aibă minute pentru a se putea dezvolta corespunzător.

Crescut la Derby County, Liam Delap a ajuns la Manchester City în 2019. El a debutat deja la prima echipă a clubului, pentru care a şi marcat un gol în trei meciuri. Internaţional U17 şi U18 al Angliei, Liam Delap a cucerit alături de Manchester City Cupa Ligii Angliei în stagiunea trecută.

Englezii cred că Delap are şanse mari să ajungă la Middlsebrough, echipa antrenată de Niel Warnock. 

Afla mai multe despre: city-guardiola-champions league. 

viewscnt
Articole similare