Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola a vorbit despre transferul lui Messi la Manchester City: "Asta este dorinţa mea"

Guardiola a vorbit despre transferul lui Messi la Manchester City: "Asta este dorinţa mea"

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a vorbit într-o conferinţă de presă despre posibilitatea ca Lionel Messi să ajungă la Manchester City. Zvonurile plecării lui Messi de pe Camp Nou au apărut după ce între argentinian şi Eric Abidal, directorul tehnic al clubului, a pornit un conflict.

Eric Abidal a lăsat de înţeles că fotbaliştii Barcelonei nu au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a îi salva postul lui Ernesto Valverde, iar Lionel Messi, unul dintre cei care l-au susţinut pe Valverde în vestiar, i-a transmis fostului fundaş să fie mai atent la ce spune. Totodată, Messi l-a provocat să dea şi nume, nu să vorbească la modul general. 

Astfel, a apărut varianta Manchester City, idee pe care a comentat-o şi Pep Guardiola într-o conferinţă de presă: "Nu o să vorbesc despre jucătorii altor echipe. Cred că îşi va termina cariera acolo, asta este dorinţa mea"

Nu este prima oară când a apărut varianta ca Messi să facă parteneriat cu Kun Aguero. Cei doi sunt foarte buni prieteni şi presa din Spania a scris în urmă cu mai mulţi ani că Messi a insistat pentru aducerea lui Aguero la Barcelona, care evident nu s-a întâmplat. 

Afla mai multe despre: guardiolamessimessi la man city 

viewscnt
Articole similare