Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola: ”Am venit pe Bernabeu să câştigăm şi am reuşit!” Performanţă impresionantă în fazele eliminatorii din UCL pentru spaniol

Guardiola: ”Am venit pe Bernabeu să câştigăm şi am reuşit!” Performanţă impresionantă în fazele eliminatorii din UCL pentru spaniol

Manchester City

Comentarii

Manchester City a învins în deplasare Real Madrid, scor 2-1, revenind de la 0-1. Real Madrid a deschis scorul prin Isco ’60, iar pentru City au înscris Jesus ’78 şi De Bruyne ’83 (penalti).

Pep Guardiola a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii în fazele eliminatorii din UEFA Champions League.

Spaniolul a bifat victoria cu numărul 28 în aceste faze ale competiţiei şi i-a depăşit pe Carlo Ancelotti, Jose Mourinho şi Sir Alex Ferguson. La finalul meciului a confirmat că echipa sa a venit să câştige pe Bernabeu:

”Important e modul în care am jucat. Vorbisem să venim aici să câştigăm şi am reuşit, pe acest stadion. Sunt foarte mândru, dar am făcut doar primul pas. Mai e un meci. Nu s-a terminat încă” a dezvăluit Guardiola.

Niciun al antrenor nu a câştigat mai multe meciuri împotriva Realului în acest secol precum Guardiola. Tehnicianul din Sanpedor are 9 victoriipe Santiago Bernabeu. El a pierdut o singură dată pe terenul eternei rivale a Barcelonei.

 

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare