Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola confirmă plecarea lui Sane de la Man City: "Mi-ar fi plăcut să rămână, dar a decis să plece. Îi doresc multă baftă acolo"

Guardiola confirmă plecarea lui Sane de la Man City: "Mi-ar fi plăcut să rămână, dar a decis să plece. Îi doresc multă baftă acolo"

Manchester City

Comentarii

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a confirmat plecarea lui Leroy Sane la Bayern Munchen.

Tehnicianul spaniol a mărturisit că decizia plecării i-a aparţinut internaţionalului german, precizând că şi-ar fi dorit ca Sane să continue sub comanda sa.

"Se pare că va pleca la Munchen. Îi doresc multă baftă. Îi mulţumesc mult pentru anii petrecuţi împreună. Mi-ar fi plăcut să rămână aici, dar el a decis să plece", a declarat Pep Guardiola, într-o conferinţă de presă, citat de Goal.com.

Leroy Sane se desparte de Manchester City după patru ani

Conform presei internaţionale, Bayern Munchen plăteşte iniţial 49 de milioane de euro, însă transferul ar putea ajunge la 60 de milioane de euro, în funcţie de performanţele fotbalistului, care va semna un contract valabil cinci ani.

În vârstă de 24 de ani, Sane a strâns 135 de meciuri, 39 de goluri şi 45 de pase decisive în tricoul lui Man City, care a plătit 52 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Schalke 04, în urmă cu patru ani.

Afla mai multe despre: sane 

viewscnt
Articole similare