Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, deranjat de întrebarea unui jurnalist: "Prietene, tu nu ştii ce înseamnă"

Guardiola, deranjat de întrebarea unui jurnalist: "Prietene, tu nu ştii ce înseamnă"
Comentarii

Pep Guardiola a apreciat evoluţia echipei sale în repriza secundă, în cursul căreia a reuşit să revină de la 1-2 şi să conducă cu 3-2, înainte ca madrilenii să egaleze prin Fede Valverde.

"Sunt atât de periculoşi în tranziţie, încât pot marca oricând mai multe goluri, dar am controlat foarte bine jocul.

Este imposibil să controlezi totul împotriva celor de la Real Madrid. Bernabeu este un stadion special. La 3-2 credeam că meciul s-a terminat, dar aici nu se termină niciodată", a managerul catalan.

Chestionat de un jurnalist britanic care l-a întrebat dacă este "frustrat" de acest rezultat, Guardiola a răspuns cu tactul său obişnuit: "Totul este în regulă. Este Bernabeu, prietene, vii din Anglia şi nu ştii ce înseamnă să joci pe Bernabeu. Să marchezi trei goluri aici este foarte tare.

La Manchester, meciul se va disputa cu casa închisă, suporterii ne vor ajuta să înscriem un gol şi vom încerca să facem restul. E simplu, echipa care va câştiga va fi în semifinale".

În meciul de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a punctat prin Ruben Dias (12 - autogol), Rodrygo (14) şi Fede Valverde (79), în timp ce golurile campioanei Angliei au fost înscrise de Bernardo Silva (2), Phil Foden (66) şi Josko Gvardiol (71).

Manşa secundă va avea loc pe Etihad Stadium din Manchester, pe 17 aprilie.

Afla mai multe despre: pep guardiola 

viewscnt
Articole similare