Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola e gata să facă cel mai tare transfer al verii: ”Negocierile au început. Oferta e pe masă!”

Guardiola e gata să facă cel mai tare transfer al verii: ”Negocierile au început. Oferta e pe masă!”
galerie foto

Manchester City

Comentarii

Manchester City vrea să-l aducă sub comanda lui Josep Guardiola pe Jack Grealish, starul celor de la Aston Villa.

Jurnalistul Fabrizio Romano anunţă că negocierile dintre Manchester City şi Aston Villa au demarat: ”Negocierile dintre City şi Villa sunt directe începând de joi. Oferta este pe masă, iar Manchester City pune presiune pentru a obţine semnătura jucătorului” a explicat Romano.

Italianul confirmă şi că Aston Villa i-a oferit lui Jack Grealish un nou contract, urmând a deveni unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti englezi. Cu toate acestea, jucătorul pare tentat să meargă sub comanda lui Guardiola la City.

În altă ordine de idei, un alt jurnalist, de această dată britanic, întâreşte informaţiile cu privire la plecarea lui Grealish la Manchester City: ”Peste 100 de milioane de lire sterline va plăti Guardiola pentru a-l avea pe Grealish” anunţă Pete O'Rourke

Cotat la 65 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Grealish este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Premier League ai stagiunii trecute. Starul lui Aston Villa are 96 de meciuri în Premier League, a marcat de 15 ori şi a oferit 19 pase decisive coechipierilor săi. În total, pentru Aston Villa, Grealish are deja 213 meciuri, 32 de goluri marcate şi 43 de pase decisive în toate competiţiile.

Poate evolua ca aripă stânga, dar şi ca al doilea vârf sau ca mijlocaş ofensiv. Manchester City este interesată şi de Harry Kane, dar momentan, Tottenham nu este dispusă să renunţe la pretenţiile financiare pentru atacantul său.

Afla mai multe despre: guardiolamanchester cityjack grealish 

viewscnt
Articole similare