Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola îl vrea pe Florinel Coman la Manchester City! Jucătorul de la FCSB, dorit şi de alte cluburi importante. Anunţul făcut de englezi

Guardiola îl vrea pe Florinel Coman la Manchester City! Jucătorul de la FCSB, dorit şi de alte cluburi importante. Anunţul făcut de englezi galerie foto

FCSB

Comentarii

Evoluţiile bune şi foarte bune ale lui Florinel Coman (21 de ani) nu au fost în zadar. Fotbalistul care a umilit Anglia la Campionatul European U21 din vară este dorit de către campioana en-titre din Premier League, anunţă un cotidian englez.

Jurnaliştii de la Daily Mail scriu că cei Manchester City l-au urmărit în ultima perioadă de jucător de la FCSB şi au fost atraşi de abilităţile celui comparat de Gigi Becali cu Kylian Mbappe. Un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Coman a atras atenţia marilor cluburi din Europa după "dubla" reuşită în meciul cu România - Anglia, de la EURO U21. 

Practic, Coman este considerat responsabil, cel puţin de presa engleză, pentru eliminarea reprezentativei de tineret a Angliei de la Campionatul European. De atunci, Coman a fost chemat de Cosmin Contra la prima reprezentativă şi a debutat pentru naţionala mare în meciul cu Insulele Feroe. 

FLORINEL COMAN, DORIT DE MANCHESTER CITY 

Aceeaşi sursă menţionează că starul de la FCSB mai este dorit şi de o altă echipă din Premier League: West Ham United. Gruparea londoneză la care au jucat Ilie Dumitrescu şi Florin Răducioiu a avut, cel mai recent, în sezonul 2013-2014 un jucător român legitimat, Răzvan Raţ. Fostul fundaş stânga al naţionalei a bifat 15 partide în Premier League pentru "ciocănari". 

  • 3,5 milioane de euro este în acest moment cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com
  • Opt meciuri şi cinci assist-uri a reuşit Coman în acest sezon la FCSB

O altă formaţie care este pe urmele lui Florinel Coman este AS Roma. Chiar dacă interesul lui Manchester City nu se concretizează cu o ofertă, tot este o veste importantă pentru FCSB şi Gigi Becali. Cota lui Coman ar putea creşte considerabil odată ce interesul unei echipe precum Manchester City a fost dezvăluit, iar evoluţiile sale vor continua să fie la nivel înalt. 

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbmanchester city 

viewscnt
Articole similare