Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola luptă pentru independeţa Cataloniei. Ce le-a cerut autorităţilor din Spania: "Mie aşa mi se pare normal"

Guardiola luptă pentru independeţa Cataloniei. Ce le-a cerut autorităţilor din Spania: "Mie aşa mi se pare normal"
Comentarii

Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, le-a cerut, vineri, autorităţilor spaniole să ţină cont de alegerile de joi din Catalonia, el precizând că prin vot catalanii şi-au afirmat identitatea.

“Cel mai important este că au votat mulţi oameni, cred că peste 81 la sută. Acum restul Spaniei trebuie să încerce să înţeleagă faptul că joi Catalonia şi-a exprimat dorinţa. Au fost alegeri legale şi prin acest vot catalanii şi-au afirmat identitatea. Sper ca oamenii care sunt în continuare încarceraţi să îşi recapete libertatea cât mai curând posibil şi ca politicienii să înceapă să facă politică. Începeţi să discutaţi, încercaţi să faceţi tot ce puteţi mai bine pentru Catalonia şi Spania. Este ceea ce doreşte toată lumea”, a spus Guardiola, conform L’Equipe.

Catalanii au votat masiv, joi, pentru a decide dacă separatiştii se întorc la putere în regiunea din nord-estul Spaniei, la două luni după ce au fost destituiţi în urma unei tentative de secesiune care a zguduit Spania şi Europa.

Afla mai multe despre: cataloniamanchester cityjosep guardiolalequipespania 

viewscnt
Articole similare