Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, mai tare ca Barca şi Real. Manchester City dă lovitura şi transferă jucătorul dorit de granzii din Spania

Guardiola, mai tare ca Barca şi Real. Manchester City dă lovitura şi transferă jucătorul dorit de granzii din Spania

Manchester City

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Manchester City ar fi câştigat deja duelul cu Real Madrid şi Barcelona pentru transferul lui Milan Skriniar de la Inter.

Dorit atât de Real Madrid, cât şi de Barcelona, Milan Skriniar ar urma să ajungă la Manchester City, anunţă jurnalistul Alberto Rambla.

80 de milioane de euro va plăti Manchester City pentru fundaşul care a impresionat în ultimii ani în Serie A, în tricoul lui Inter, dar şi în cel al Sampdoriei. Slovacul era urmărit de granzii din Spania, dar foarte probabil, aceste două uriaşe echipe vor face un pas în spate, întrucât nu sunt dispuse să ofere aceeaşi sumă ca Manchester City.

Milan Skriniar (24 de ani) este internaţional slovac şi joacă la Inter din 2017. 20 de milioane de euro a plătit Inter pentru fundaşul de 1.88 m, care a strâns până acum 86 de partide în tricoul milanezilor. Skriniar se va lupta pentru titulaizare cu John Stones, Aymeric Laporte şi Nicolas Otamendi, cei trei fundaşi de bază pe care Pep îi are acum la dispoziţie. De altfel, interesul lui City pentru Skriniar vine şi ca urmare a faptului că spaniolul consideră că centrul defensivei sale este subţire, în primul rând din punct de vedere numeric.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester cityskriniar 

viewscnt
Articole similare