Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Guardiola mi-a distrus încrederea în sine". Angelino a vorbit despre colaborarea cu managerul lui Manchester City

"Guardiola mi-a distrus încrederea în sine". Angelino a vorbit despre colaborarea cu managerul lui Manchester City
Comentarii

Angelino vorbeşte despre experienţa sa de la Manchester City sub comanda lui Pep Guardiola. Fundaşul lui Leipzig susţine că acum este fericit în Bundesliga.

Fundaşul stânga al celor de la Leipzig susţine că se bucură din nou de fotbal pe Red Bull Arena, după o perioadă grea petrecută pe Etihad.

Angelino (24 de ani) susţine că la Manchester City nu a primit nicio şansă reală de a juca sub comanda lui Guardiola şi a mai spus că Pep i-a "distrus încrederea în sine".

Fundaşul spaniol şi-a început cariera de profesionist la Manchester City, iar de atunci a mai trecut pe la PSV în 2019, unde a făcut un sezon excelent, iar din 2020 evoluează la RB Leipzig, echipă la care evoluează foarte bine.

La gruparea de pe Etihad, Angelino a evoluat doar în 15 meciuri şi a reuşit să ofere 3 pase de gol. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a vorbit pentru cei de la Goal.com, despre Pep Guardiola şi experienţa sa la "cetăţeni".

"Pep m-a distrus pe mine şi încrederea mea în sine. După mutarea mea de la Eindhoven înapoi la City, el mă judecase deja la două jocuri de pre-sezon şi apoi nu mi-a mai dat o şansă reală. Aşa că am fost fericit că m-am mutat la Leipzig şi că sunt acum parte integrantă a clubului.", a declarat Angelino pentru Goal.com.

Fundaşul lui Leipzig a fost întrebat despre diferenţele dintre Pep Guardiola şi Julian Nagelsamnn, iar acesta a răsouns: "Unul dintre ei mi-a dat încredere şi m-a lăsat să joc. Celălalt pur şi simplu nu a făcut-o. La Leipzig, am simţit încredere încă din prima zi. Clubul şi antrenorul mi-au dat un impuls incredibil. Acum sunt fericit că pot juca consecvent la Leipzig", a adăugat fotbalsitul spaniol.

Angelino are deja 49 de jocuri pentru Leipzig, în care a marcat de 9 ori şi a oferit 16 pase de gol.

Fundaşul clubului german din Bundesliga este evaluat la 35 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: pep guardiolaangelinomanchester cityleipzig 

viewscnt
Articole similare