Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola nici nu şi-ar fi imaginat aşa ceva! Cât a cheltuit Norwich pentru fotbaliştii care au răpus campioana în weekend. Un singur fotbalist al lui City a costat mai puţin

Guardiola nici nu şi-ar fi imaginat aşa ceva! Cât a cheltuit Norwich pentru fotbaliştii care au răpus campioana în weekend. Un singur fotbalist al lui City a costat mai puţin galerie foto

Premier League

Comentarii

Norwich i-a provocat prima înfrângere în campionat lui Manchester City după 8 luni, dar un detaliu inedit le-a atras atenţia jurnaliştilor britanici după ce au analizat mai atent titularii nou-promovatei.

Astfel, toţi cei 11 fotbalişti care au jucat din primul minut pentru galben-verzi i-au costat pe şefii lui Norwich doar 6,5 milioane de lire sterline. Doi dintre ei au venit liberi de contract, golgheterul Pukki şi portarul Krul, alţi doi au fost promovaţi din academica clubului iar un altul este împrumutat. Astfel doar pentru 6 dintre jucători au fost plătite sume de transfer. Iar cea mai mare este în valoare de 1,5 milioane de lire, achitată pentru trei dintre titulari, Tettey, Buendia şi Stiepermann.

Comparaţia cu adversarul învins nici nu îşi are rostul. Cei 11 fotbalişti trimişi în teren de Guardiola din primul minut au costat cu 400 de milioane de lire mai mult. Doar unul singur a fost cumpărat cu o sumă inferioară celei plătite de Norwich pentru toţi fotbaliştii aleşi de Daniel Farke pentru a se bate cu cetăţenii. Este vorba despre Zhinchenko adus la City în schimbul a 3,45 milioane de lire. Iată tabloul complet al sumelor plătite de cele două cluburi pentru fotbaliştii care au jucat sâmbătă, în etapa a cincea din Premier League. 

Afla mai multe despre: manchester citynorwichguardiolapremier leaguetransferuri 

viewscnt
Articole similare