Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola nu iartă Catalunya. O atacă frontal pe Barcelona

Guardiola nu iartă Catalunya. O atacă frontal pe Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Pep Guardiola, fost antrenor al echipei FC Barcelona, şi-a exprimat dezamăgirea cu privire la violenţele care au marcat votul pentru independenţa Cataloniei şi spune că acestea ar fi trebuit să conducă la amânarea meciului dintre echipa blaugrana şi Las Palmas.

''Meciul dintre FC Barcelona şi Las Palmas nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată la modul în care s-a desfăşurat. Acolo au avut loc violenţe, imaginile au fost elocvente, oameni care au venit să voteze au fost loviţi cu brutalitate'', a spus Guardiola, în prezent antrenor al englezilor de la Manchester City.

Echipa FC Barcelona a învins cu scorul de 3-0 formaţia Las Palmas, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a campionatului de fotbal al Spaniei, disputată duminică pe stadionul Camp Nou, cu porţile închise, în semn de protest faţă de violenţele care au avut loc cu ocazia referendumului pentru independenţa Cataloniei.

Oficialii catalani au anunţat că 840 de persoane au fost rănite în incidentele violente care au caracterizat votul pentru independenţa acestei regiuni.

Afla mai multe despre: pep guardiolafc barcelonacatalunyareferendummanchester cityatac frontal 

viewscnt
Articole similare