Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola pregătit pentru o nouă ofertă nebună! A pus ochii pe un internaţional spaniol

Guardiola pregătit pentru o nouă ofertă nebună! A pus ochii pe un internaţional spaniol

Manchester City

Comentarii

Antrenorul spaniol tot încearcă să îi găsească înlocuitor lui Fernandinho, iar Saul Niguez este ultimul ajuns pe această listă.

Fotbalistul lui Atletico a semnat în urmă cu doi ani prelungirea contractului cu gruparea din capitala Spaniei. Noul angajament este valabil până în 2026 şi are prevăzută o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Doar că această sumă nu îl sperie pe managerul lui City care îl vede pe mijlocaş drept o soluţie pe termen lung pentru campioana Angliei. Iar înlocuirea lui Fernandinho este una dintre priorităţile lui Guardiola.

Brazilianul face 34 de ani până la sfârşitul sezonului în curs şi în ultimul an catalanul de pe banca cetăţenilor a făcut eforturi pentru găsirea unui succesor potrivit. Aducerea lui Jorginho a eşuat în vara lui 2018 iar între timp Guardiola s-a interesat şi de Sebastian Rudy. Dacă însă Saul va fi alesul, spaniolul va deveni cel mai mare transfer din istoria Premier League. La 24 de ani, mijlocaşul are deja 234 de prezenţe şi cinci trofee câştigate în tricoul lui Atletico.  

Afla mai multe despre: manchester cityguardiolaatletico madridsaul 

viewscnt
Articole similare