Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, pregătit pentru un transfer neaşteptat! Vrea să ia un portar liber de contract

Guardiola, pregătit pentru un transfer neaşteptat! Vrea să ia un portar liber de contract

Manchester City

Comentarii

Managerul lui City care a cheltuit 600 de milioane de euro pe achiziţii de când este în Anglia se orientează acum şi spre un fotbalist pe care să nu plătească vreun ban.

Mai interesant este că totuşi goalkeperul pe care şi-l doreşte spaniolul este trecut de prima tinereţe şi a jucat doar 14 meciuri în sezonul recent încheiat. Este vorba despre Asier Riesgo, portarul lui Eibar care a ajuns la 35 de ani şi este liber de contract din această vară după 4 ani petrecuţi la echipa bască. Guardiola îşi mai doreşte un portar în afara brazilianului Ederson şi a chilianului Bravo, asta după ce kosovarul Muric a fost împrumutat la Nottingham Forest.

Riesgo a mai evoluat în carieră pentru Real Sociedad, Huelva şi Osasuna înainte să ajungă la Eibar. Pentru aducerea goalkeeperului şi-a dat deja acordul antrenorul de portari al cetăţenilor, Xabier Mancisidor, care îl cunoaşte pe Riesgo din vremea în care acesta debuta în La Liga. Chiar dacă mutarea nu se va mai face City nu rămâne descoperită. Americanul Zack Steffen este şi el o variantă pentru poarta campioanei Angliei. Portarul are 23 de ani şi evoluează în MLS, la Columbus Crew, doar că în schimbul lui trebuie plătiţi aproximativ 6 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: manchster cityguardiolariesgoeibartransferliber de contractportar 

viewscnt
Articole similare