Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola renunţă la Haaland şi Kane. Surpriză! Atacantul cu cifre pe care vrea să-l transfere la Manchester City

Guardiola renunţă la Haaland şi Kane. Surpriză! Atacantul cu cifre pe care vrea să-l transfere la Manchester City

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, pregăteşte un transfer-surpriză pentru vară, când perioada de mercato se va redeschide.

Guardiola renunţă la Haaland şi Kane Surpriză! Ce atacant vrea să transfere la Manchester City

Marile ţinte ale lui Manchester City pentru postul de atacant, vizate pe un transfer în vară, erau Erling Haaland şi Harry Kane, de la Borussia Dortmund şi Tottenham. Doar că se pare că pretenţiile financiare ale celor două cluburi au făcut imposibile mutările celor doi pe Eithad Stadium, astfel că Pep Guardiola s-a reorientat spre Wissam Ben Yedder (30 de ani).

Site-ul fichajes.net scrie că golgheterul lui AS Monaco e pe lista lui Manchester City, ca variantă low-cost, dar acest lucru nu însemnă că vârful francez de atac e lipsit de calitate. Ben Yedder e golgheterul lui AS Monaco, cu 20 de goluri şi opt pase de gol în 36 de meciuri din toate competiţiile, cifre care l-au propulsat în topul golgheterilor din Ligue 1.

Ben Yedder a lăsat o impresie foarte bună pe vremea când a jucat la FC Sevilla, între 2016 şi 2019, dar deja de prea mult timp a fost lăsat în afara competiţiilor europene de top, Liga Campionilor şi Europa League, deoarece Monaco nu s-a calificat. Ben Yedder e căpitanul lui AS Monaco în acest sezon, iar transfermarkt.com îi oferă o cotă de 40 de milioane de euro în prezent.

De la Manchester City va pleca Sergio Aguero, golgheterul all-time al clubului, iar Pep Guardiola crede că Ben Yedder e un înlocuitor perfect pentru el.

Afla mai multe despre: ben yeddertransferpep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare