Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola se ţine tare! Îl lasă pe Ferran Torres la Barcelona, dar vrea un puşti-minune al catalanilor

Guardiola se ţine tare! Îl lasă pe Ferran Torres la Barcelona, dar vrea un puşti-minune al catalanilor

Manchester City

Comentarii

Barcelona îl vrea pe Ferran Torres (21 de ani) de la Manchester City şi deja s-a înţeles cu jucătorul, dar Pep Guardiola nu cedează atât de uşor în negocierile dintre cluburi. Antrenorul de pe Etihad Stadium îl vrea inclus în tranzacţie pe Nico Gonzalez (19 ani), puştiul-minune al Barcelonei.

Guardiola se ţine tare! Îl lasă pe Ferran Torres la Barcelona, dar vrea un puşti-minune al catalanilor

Xavi îl vrea foarte tare pe Ferran Torres să fie starul noului său proiect de la Barcelona, iar catalanii l-au convins deja pe fotbalistul spaniol, însă transferul s-a blocat momentan la negocierile dintre cluburi. Jurnalistul Matteo Moretto a anunţat, sâmbătă, că Pep Guardiola e gata să-l lase pe Torres la Barca, dar îl vrea pe Nico Gonzalez.

Pep Guardiola îl place foarte mult pe mijlocaşul crescut în La Masia. Totuşi, Barcelona i-a anunţat pe şefii lui City că Nico Gonzalez nu e transferabil, ba chiar se pregăteşte reînnoirea contractului său pe Camp Nou. La începutul anului 2022, Barcelona şi reprezentanţii lui Nico Gonzalez se vor aşeza la masa tratativelor.

Nico Gonzalez a jucat 881 de minute în 15 partide din toate competiţiile acestui sezon pentru Barcelona, timp în care a livrat o pasă de gol.

"Acord total!". Barca l-a convins pe Ferran Torres să semneze, negociază acum cu City

Deşi până acum s-a scris foarte mult despre interesul Barcelonei pentru Raheem Sterling (26 de ani) de la Manchester City, se pare că şefii din birourile de pe Camp Nou s-au reorientat. Potrivit jurnalistului Fernando Polo de la Mundo Deportivo, unul dintre cei mai bine informaţi jurnalişti în ceea ce priveşte Barcelona, scrie că Xavi îl vrea pe Ferran Torres.

Între Ferran Torres şi Barcelona există deja un acord total pentru transfer, iar fotbalistul spaniol i-a transmis lui Pep Guardiola că îşi doreşte să ajungă pe Camp Nou în ianuarie. Sursa citată scrie că Guardiola a dat undă verde pentru plecarea sa, dacă Barcelona şi Manchester City se înţeleg.

Barcelona e optimistă că-l poate lua pe Ferran Torres, cel care poate juca în banda dreapta a atacului sau în poziţie centrală, vârf împins. MARCA, un alt ziar important din Spania, scrie că Barcelona i-a promis un rol important în echipă lui Ferran Torres. Xavi îl doreşte foarte tare pe fotbalistul crescut la Valencia.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester citybarcelonanegocierinico gonzalez 

viewscnt
Articole similare