Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola şi-a găsit fundaş central! City vrea să îl transfere pe Skriniar şi oferă un jucător la schimb. Cine poate ajunge la Inter

Guardiola şi-a găsit fundaş central! City vrea să îl transfere pe Skriniar şi oferă un jucător la schimb. Cine poate ajunge la Inter

Manchester City

Comentarii

Manchester City a avut în acest sezon multe probleme în compartimentul defensiv, astfel că Pep Guardiola s-a decis să aducă un nou fundaş central pe Etihad Stadium. Alesul este Milan Skriniar de la Inter, însă transferul slovacului nu va fi uşor.

Prin transferul lui Skriniar, cotat în acest moment la 60 de milioane de euro, Guardiola vrea să scape şi de un jucător din defensivă. Este vorba despre Joao Cancelo, pe care City îl propune la schimb, potrivit calciomercato.

Fundaşul dreapta portughez a fost adus de la Juventus, la schimb cu Danilo, însă nu a impresionat şi nu a reuşit să se impună ca titular pentru "cetăţeni". În vârstă de 25 de ani, Cancelo a bifat 24 de apariţii în toate competiţiile. El mai are contract până în 2025, dar se pare că nu este dorit nici de Conte la Inter. 

Fostul tehnician de la Juventus şi Chelsea îşi doreşte un fundaş de bandă care să facă ambele faze, şi cea ofensivă şi cea defensivă, criteriu pe care Cancelo, care a fost împrumutat în trecut la Inter, nu îl îndeplineşte. 

Skriniar, considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din lume în acest moment, este dorit şi de alte cluburi uriaşe, precum Real Madrid sau Barcelona. El mai are contract cu Inter până în 2023. 

Afla mai multe despre: skriniarjoao cancelotransferinterman city 

viewscnt
Articole similare