Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola şi-a stabilit lista de achiziţii. Cinci fotbalişti tari aşteaptă verdictul de la TAS pentru Manchester City

Guardiola şi-a stabilit lista de achiziţii. Cinci fotbalişti tari aşteaptă verdictul de la TAS pentru Manchester City

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola şi-a stabilit lista de achiziţii pentru stagiunea viitoare, dar Manchester City aşteaptă verdictul de la TAS pentru a ştii cum procedează pe piaţa transferurilor.

Clubul englez îşi va susţine timp de trei zile apelul făcut la Tribunal de Arbitraj Sportiv de la Lausanne împotriva deciziei UEFA, care i-a exclus pe cetăţeni din cupele europene pentru două sezoane, din cauza încălcării fair-play-ului financiar.

Conform presei britanice, procesul va fi unul special: are loc într-o locaţie nedezvăluită, iar numele celor trei judecători nu au fost făcute publice. Audierile şi deliberările ar urma să aibă loc timp de trei zile, dar nu este exclus ca verdictul să fie făcut public abia luna viitoare.

De rezultatul venit de la TAS depinde viitorul imediat al cetăţenilor. Mai mulţi jucători de top vor pleca, pentru a putea să joace în continuare în Liga Campionilor, în cazul în care pedeapsa de la UEFA este menţinută.

Antrenorul spaniol a anunţat că va rămâne la Manchester City indiferent de verdictul pe care îl va da Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Prin urmare, şi-a stabilit deja lista de achiziţii pentru stagiunea viitoare, una care poate suferi modificări în funcţie de eventualele plecări de la echipă. Iată cum arată ţintele lui Manchester City, conform presei din Anglia.

Ruben Dias
În vârstă de 22 de ani, Dias măsoară 1.87 de centimetri şi este cotat la 38 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermatkt. Este impresariat de Jorge Mendes, iar sezonul trecut  a jucat 55 de meciuri pentru Benfica marcând 4 goluri. Totodată, Rúben Dias a fost o piesă esenţială în naţionala lusitană care a câştigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor.

Ismael Bennacer
Fotbalistul a ajuns la AC Milan în urmă cu doar un an, însă poate pleca în această vară de la clubul rossonero. PSG şi Manchester City sunt cele două echipe care îl doresc pe mijlocaşul algerian. Bennacer, desemnat cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii pe Naţiuni, de anul trecut, are o clauză de reziliere în valoare de 50 de milioane de euro.

Adama Traore
Traore a impresionat pe parcursul acestui sezon, reuşind şase goluri şi zece assist-uri, în 43 de apariţii pentru Wolverhampton, în toate competiţiile, iar Jurgen Klopp vrea să îl aducă pe Anfield. În vârstă de 24 de ani, extrema dreaptă joacă a crescut la academia Barcelonei, iar în 2016 a fost transferat de Aston Villa. Până să ajungă la Wolverhampton, Adama Traore a mai evoluat la Middlesbrough, de la care a fost transferat în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Ben Chilwell
Dorit cu insistenţă şi de Chelsea, fundaşul lateral stânga de la Leicester este o ţintă mai veche a lui Pep Guardiola. Spaniolul este dispus la un super efort financiar pentru a-şi asigura serviciile lui Chilwell, fotbalist pentru care Leicester vrea minim 50 de milioane de euro

Sergi Roberto
Fotbalistul de 28 de ani al Barcelonei este dorit de Guardiola pentru polivalenţa sa. Poate juca atât ca fundaş dreapta, cât şi ca mijlocaş central. Este crescut în filosofia catalană, deci se pliază foarte bine şi pe stilul de joc al lui Pep Guardiola. Roberto are 274 de meciuri pentru actuala campioană a Spaniei şi 9 goluri marcate. Este titular pe Camp Nou, acolo unde a disputat 29 de meciuri şi în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: pep guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare