Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola stă la pandâ! Manchester City îl vrea pe Lautaro Martinez, italienii de la Inter au cerut un golgheter de pe Etihad

Guardiola stă la pandâ! Manchester City îl vrea pe Lautaro Martinez, italienii de la Inter au cerut un golgheter de pe Etihad

Inter Milano

Comentarii

Inter şi Barcelona întârzie să bată palma pentru transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani), iar Manchester City a intrat în scenă. "Cetăţenii" sunt gata să-l dea la schimb pe brazilianul Gabriel Jesus (23 de ani), atacantul cu 18 goluri marcate în acest sezon.

Manchester City e interesată de aducerea lui Lautaro Martinez, iar Inter s-a interesat de situaţia lui Gabriel Jesus, potrivit Manchester Evening News. Sursa citată notează faptul că şefii celor două echipe discută posibilitatea unei afaceri care să-i includă pe cei doi. Conducătorii de pe Etihad au fost clari: Gabriel Jesus valorează cel puţin 60 de milioane de euro.

Potrivit sursei amintite, negocierile dintre cele două părţi au stagnat pentru moment, dar există posibilitatea ca schimbul de jucători să se facă. Astfel, Barcelona îl pierde pe atacantul din Argentina pe care îl doreşte atât de mult pe Camp Nou pentru a juca alături de Leo Messi.

Gabriel Jesus a fost transferat de Manchester City în 2017 pentru 32 de milioane de euro, de la Palmeiras, iar în acest acest sezon brazilianul a marcat de 18 ori şi a livrat nouă pase decisive în 40 de partide jucate în toate competiţiile acestui sezon.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Jesus în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: intergabriel jesustransfermanchester citylautaro martinez 

viewscnt
Articole similare