Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, trădat chiar înaintea meciului cu Real Madrid. Un fotbalist de la City vrea cu orice preţ să plece la Barcelona

Guardiola, trădat chiar înaintea meciului cu Real Madrid. Un fotbalist de la City vrea cu orice preţ să plece la Barcelonagalerie foto

Manchester City

Comentarii

La conferinţa de presă dinaintea returului din UEFA Champions League, cu Real Madrid, Pep Guardiola a declarat că unul dintre fotbaliştii săi vrea să plece de la Manchester City.

Pep Guardiola a dezăvluit înaintea celui mai important meci al lui City din acest sezon că un fotbalist mare viitor nu vrea să mai joace pentru vicecampioana Angliei. Este vorba despre Eric Garcia, un fundaş central spaniol în vârstă de numai 19.

Garcia mai are contract cu „cetăţenii” până în vara lui 2021, dar nu doreşte să îşi mai prelungească înţelegerea şi, conform „The Time”, fotbalistul aşteaptă să se întoarcă la clubul care l-a format, FC Barcelona.

„Ne-a anunţat că nu mai vrea să îşi extindă contractul. Noi vrem să îl păstrăm, dar el nu mai vrea să rămână. Deci imaginaţi-vă că vrea să joace în altă parte”, a declarat Pep Guardiola la conferinţa de presa dinaintea meciului cu Real Madrid.

Eric Garcia a fost luat de Manchester City în 2017 de la Academia Barcelonei. Fundaşul este evaluat la 16 milioane de euro de site-ul transfermarkt.com şi a jucat în toate selecţionatele de juniori ale Spaniei.

  • Manchester City - Real Madrid este în direct pe Telekom Sport 1, astăzi, de la ora 22:00

Afla mai multe despre: guardiolacitybarcelona 

viewscnt
Articole similare