Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola tremură! Barcelona e gata să dea marea lovitură. Catalanii vor un titular de la City

Guardiola tremură! Barcelona e gata să dea marea lovitură. Catalanii vor un titular de la City

Premier League

Comentarii

Presa din Spania scrie că FC Barcelona a reintrat pe radarul Aymeric Laporte.

Catalanii continuă să caute un fundaş central de siguranţă, iar căutările s-ar fi oprit la francezul Aymeric Laporte de la Manchester City. Intrat în dizgraţia conducerii de pe Etihad, Laporte ar putea ajunge în vară la FC Barcelona.

65 de milioane de euro a plătit Manchester City pentru Laporte, unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Guardiola din actualul lor al "cetăţenilor".

Atunci când City l-a achiziţionat pe Laporte a făcut-o la mare luptă chiar cu FC Barcelona. Laporte a debutat la Bilbao sub comanda lui Marcelo Bielsa şi a fost dorit cu insistenţă pe Camp Nou. Rapid, contundent, excelent la ieşirile cu mingea la picor, Laporte este considerat înlocuitorul ideal pentru Samuel Umtiti, fotbalist care se va despărţi de gruparea blaugrana în vară.

City i-a pregătit deja înlocuitor lui Laporte

Chiar dacă este în criză de fundaşi centrali, Manchester City nu ar spune nu unei despărţiri de Laporte.

Presa engleza chiar a speculat zilele trecute pe seama interesului manifestat de echipa lui Guardiola pentru Soyuncu, de la Leicester.

În vârstă de 23 de ani, fundaşul central născut la Izmir a debutat anul trecut pentru Leiceste şi a impresionat în actuala stagiune. Are deja 28 de selecţii în naţionala Turciei şi este considerat unul dintre cei mai de perspectivă fundaşi din fotbalul mondial. Caglar Soyuncu a mai jucat în cariera sa la Altinordu şi SC Freiburg şi mai are contract pe încă patru sezoane cu revelaţia sezonului din Premier League.

Afla mai multe despre: aymeric laporte,  

viewscnt
Articole similare