Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Guardiola va veni mai devreme sau mai târziu să antreneze şi in Italia!" Declaraţia care îi strică planurile lui Manchester City

"Guardiola va veni mai devreme sau mai târziu să antreneze şi in Italia!" Declaraţia care îi strică planurile lui Manchester City

Serie A

Comentarii

Pep Guardiola a pierdut sâmbătă finala UEFA Champions League împotriva lui Chelsea, scor 0-1.

Spaniolul a câştigat al treilea titlu în Premier League, iar şefii lui Manchester City i-au prelungit contractul până în 2023. Fostul antrenor de la Chelsea şi Leicester, Claudio Ranieri, crede ca Guardiola va pregăti într-o zi o echipă din Serie A. De asemenea, el a discutat şi despre cluburile din Italia, care nu mai fac performanţă pe plan european. 

"Vom reveni, pentru că văd semne de creştere care nu pot fi ascunse. Un campionat care va beneficia de întoarcerea lui Jose Mourinho, a lui Max Allegri şi poate şi a lui Maurizio Sarri va creşte cu siguranţă vizibilitatea întregii noastre naţiuni.

 Sunt convins că Guardiola va veni mai devreme sau mai târziu să antreneze şi în Italia

Păcat pentru Antonio Conte, care a plecat de la Inter, dar sunt convins că Guardiola va veni mai devreme sau mai târziu să antreneze şi în Italia. Cu toate acestea, trebuie să facem un lucru cât mai curând posibil. Trebuie să creştem ritmul jocului. Dacă nu o facem, este dificil să fim competitivi", a declarat Claudio Ranieri pentru Gazzetta dello Sport.

 

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare