Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gudmund Kongshavn sau Mihai Eşanu? Ionel Gane a anunţat cine va apăra la Dinamo: "În acest moment numărul unu este el"

Gudmund Kongshavn sau Mihai Eşanu? Ionel Gane a anunţat cine va apăra la Dinamo: "În acest moment numărul unu este el"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a vorbit, înaintea meciului cu FCSB, din Cupa României, despre cine va apăra, pentru moment, poarta echipei.

Ionel Gane susţine că nu se va baza pe noul portar adus la Dinamo, pentru moment

Înaintea derby-ului din Cupa României împotriva celor de la FCSB, Ionel Gane a dat un interviu în care a vorbit despre partida cu rivala roş-albastră, a mai făcut declaraţii cu privire la noile transferuri şi a amia vorbit despre prolemele de la Dinamo şi despre fanii DDB.

"Da, e un moment şi o nouă oportunitate pentru noi de a ne lua revanşa după meciul de săptămâna trecută. Am văzut formaţia lor au schimbat nouă jucători e problema lor e strategia lor pe noi ne interesează mai puţin, pentru noi e important să ne calificăm. Luptăm pentru a ne califica, pentru că Cupa este şi rămâne un obiectiv (n.r. să câştige) pentru Dinamo. E posibil (FCSB poate băga jucătorii importanţi în repriza secundă). Nu ne sperie nimic, pentru că am jucat împotriva lor, am fost aproape de un rezultat foarte bun, aşa că ştiu ce înseamnă aceste meciuri.

Au fost meciri tari, consider că am făcut faţă la aceste meciuri, cu toate că au fost două rezultate negative cu FCSB şi cu Craiova, dar jocul a fost unul bun, care îmi dă speranţe că astăzi ne vom califica şi că pe viitor vom aduce mai multe puncte în campionat. Nu devine o problemă (n.r. Dinamo nu a mai marcat de două meciuri). Eu mă aştept ca jucătorii mei de atac Nemec şi Magaye să înscrie, ei sunt motivaţi şi sper ca azi să înscrie.", a declarat antrenorul lui Dinamo.

Jerry Gane a făcut declaraţii şi cu privire la noile transferuri ale lui Dinamo, mijlocaşul stânga Jonathan Morsay şi portarul Gudmund Kongshavn.

"Morsay este un jucător care îmi place, l-am văzut, e un jucător ofensiv, jucător de bandă dreaptă, bandă stângă, astăzi sper să am posibilitatea să îi dau şansa să joace în repriza a doua. Gudmund este şi el rezervă, dar pentru mine în acest moment numărul unu este Eşanu, pentru că a avut evoluţii foarte bune.", a declarat Jerry Gane.

Gane a mai vorbit şi despre fanii DDB: "Sunt singurii care ne ajută. Fac eforturi mari să avem linişte la echipă în această perioadă. Nu e uşor, încă mai sunt lucruri de pus la punct în această perioadă, sper să şi reuşească şi următoarele luni să avem stabilitatea pe care ne-o dorim cu toţii.", a mai spus Gane

 

Afla mai multe despre: ionel gane jerry gane dinamo 

viewscnt
Articole similare