Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gueye Mansour a revenit în fotbalul românesc. A jucat deja două meciuri pentru noua sa echipă. Cum s-a descurcat

Gueye Mansour a revenit în fotbalul românesc. A jucat deja două meciuri pentru noua sa echipă. Cum s-a descurcat

Fotbal intern

Comentarii

Gueye Mansour, cunoscut şi drep ”omul-foarfecă”, a revenit în fotbalul românesc, dar tocmai în Liga a 3-a. Atacantul de 32 de ani a semnat cu ACS Şirineasa, o echipă care a investit serios în întărirea lotului.

Mansour a jucat ultima oară pentru anta Ponsa Talarrubias, în liga regională din Insulele Baleare. Însă în iarnă a decis să revină în România. A avut ofertă de la ASU Poli Timişoara - în liga secundă, dar până la urmă a acceptat să joace pentru ACS Şirineasa - echipă care evoluează în Liga a 3-a şi care-şi propune promovarea.

În Liga a 3-a s-au jucat deja două etape în 2018, dar Mansour n-a reuşit încă să înscrie. ACS Şirineasa joacă în Seria a 4-a din Liga a 3-a şi are mari şanse la promovare.  În 16 etape a acumulat 40 de puncte, cu 5 mai multe decât următoarea clasată, CSM Lugoj. Şirineasa nu are nicio înfrângere în acest sezon.

Cât despre Mansour, acesta a semnat cu Poli Timişoara în vara lui 2008 şi a fost sub contract cu bănăţenii până în vara lui 2011. Are 102 meciuri în Liga 1, 24 de goluri şi 3 assist-uri. S-a făcut remarcat mai ales prin execuţiile spectaculoase din care a înscris contra Stelei şi lui Dinamo.

Afla mai multe despre: gueye mansouracs sirineasaliga 3 

viewscnt
Articole similare