Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gură de oxigen pentru Astra! Ce veste bună au primit fotbaliştii

Gură de oxigen pentru Astra! Ce veste bună au primit fotbaliştii

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu şi-a achitat, azi, două salarii restante către proprii jucători.

Gazeta Sporturilor a anunţat că Astra, deşi trece printr-o perioadă extrem de delicată, după ce patronul echipei, Ioan Niculae, a intrat după gratii, jucătorii şi-au primit o parte din banii restanţi. De asemenea, echipa din Giurgiu a achitat şi o datorie pe care o avea la ANAF. Scopul principal al Astrei este să obţină licenţa pentru cupele europene.

Pe lângă patronul după gratii, cazul de dopaj în care au fost implicaţi Ioniţă II, Fatai şi Seto, a produs nelinişte la Astra. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, giurgiuvenii pot atrage consecinţe grave, inclusiv retrogradarea.
Pentru a obţine licenţa UEFA, Astra trebuie să stingă până pe 31 martie toate datoriile existente la data de 31 decembrie 2020, anunţă sursa citată anterior.

 Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Niculae a fost încarcerat vineri.

Afla mai multe despre: astra giurgiuioan niculae 

viewscnt
Articole similare