Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gustavo poate rămâne la Craiova! Sorin Cârţu a făcut anunţul

Gustavo poate rămâne la Craiova! Sorin Cârţu a făcut anunţul
Comentarii

Gustavo ar fi pe picior de plecare de la Craiova, dar afacerea ar putea să nu se mai concretizeze.

Gustavo se află la a doua experienţă la Craiova. El s-a întors în primăvara anului 2020, după ce mai evoluase pentru Craiova în perioada 2016 - 2018.

Totuşi, Gustavo ar fi pe picior de plecare de la Craiova. Brazilianul este aproape să semneze cu Tractor FC, echipa din Iran, dar Sorin Cârţu a anunţat că mutarea este posibil să nu se mai facă. 

Mai exact, fotbalistul nu ar fi încântat de faptul că ar putea să nu îşi primească salariul la noua echipă, astfel că ar putea opta pentru opţiunea de a rămâne în continuare la Craiova. 

”Gustavo s-a mai întors şi el din drum. Îi e frică cu plăţile acolo. Nu ştiu deocamdată. E aici, la noi, momentan. E strategia lui, gândirea lui. Eu i-am spus: 'De ce nu încerci aici? Uite, ai început cu două goluri. Joci mult mai bine şi la sfârşitul a 6 luni, poate îţi mărim contractul aici”, a precizat Cârţu, potrivit Pro Arena.

Ce a spus Gustavo după meciul din Superligă cu Sepsi

”Pot să plec, pot să nu plec, vedem ce se întâmplă. Nu ştiu, sunt foarte multe voci, nu se ştie. După un sezon bun, e normal să se intereseze cluburi de mine. Acum sunt aici la Craiova. Mai un an de contract, dar depinde, dacă vine ceva bun pentru club şi pentru mine, e greu să rămân”, a declarat Gustavo.

Afla mai multe despre: craiova-gustavo-iran-cârţu 

viewscnt
Articole similare