Experiențe împreună.
You are here:

Gyor - Buducnost 26-24. Unguroaicele au câştigat şi rămân pe primul loc în grupă. Meciul a fost LIVE pe www.telekomsport.ro

Handbal

Comentarii

Gyor, principala favorită la câştigarea Ligii Campionilor a fost în direct la www.telekomsport.ro.

Gyor a trecut cu 26-24 de Buducnost, într-un meci extrem de echilibrat, decis de valoarea individuală a jucătoarelor maghiare.

Sprijinite de fani, unguroaicele au fost conduse în startul partidei, dar au intrat cu avantaj de trei goluri la pauză. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în partea a doua, pe final, când Gyor s-a distanţat la 25-20.

Până la final, Buducnost a mai marcat de patru ori, în timp ce Gyor a mai punctat o singură dată, dar s-a impus cu scorul final de 26-24.

A fost a cincea victorie în grupă pentru campioana Ungariei, care etapa precedentă remizase acasă, cu Brest. Buducnost rămâne cu 6 puncte şi bifează a doua înfrângere în ultimele trei meciuri după cea în faţa echipei din Franţa.
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe