Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gyor - SCM Rm. Vâlcea 35-29. Înfrângere fără drept de apel în faţa "reginei" Europei. Vâlcea îşi află duminică adversara din sferturi

VIDEO | Gyor - SCM Rm. Vâlcea 35-29. Înfrângere fără drept de apel în faţa "reginei" Europei. Vâlcea îşi află duminică adversara din sferturi

Handbal

Comentarii

Handbalistele de la Vâlcea au încheiat cu o înfrângere parcursul în Grupele Principale ale Ligii Campionilor. Au pierdut fără drept de apel meciul de la Gyor, scor 35 la 29.

Gyor - Vâlcea 35-29

Vâlcencele au început bine şi au stat la conducere, dar nu au rezistat asaltului. Gyor a întors repede rezultatul şi nu i-a mai dat nicio şansă campioanei României. La pauză, unguroaicele aveau 20 la 15.În repriza secundă, campioana Europei s-a distanţat şi mai mult şi a pus chiar şi 8 goluri diferenţă pe tabelă. 
Vâlcea îşi va afla duminică adversara din sferturile competiţiei. Dacă Team Esbjerg o va învinge pe Metz, se va duela cu echipa lui Pera pentru un loc în Final Four. În caz contrar, franţuzoaicele vor fi adversarele vâlcencelor. De partea cealaltă, Gyor o va întâlni în sferturi pe CSM. 

Final de meci. 

Min. 21: Valcea se apropie tot mai mult de Gyor. Unguroaicele nu au reusit sa mai inscrie de cateva minute. 

Min. 13: Râmnicu Vâlcea a redus din diferenţă după ce Gyor începuse repriza secundă în forţă. 

Min. 30: S-a încheiat prima repriză. Gyor o conduce pe Vâlcea la cinci goluri diferenţă. 

Min 21: Gyor se distanţează la cinci goluri pe tabelă. 

Min 14. Time Out cerut de Florentin Pera. Vâlcea e condusă la două goluri de campioana Ungariei

Min 13. Vâlcea e la un gol distanţă de cea mai puternică echipă din Europa


Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea LIVE VIDEO pe Telekom Sport 3 şi telekomsport.ro, sâmbătă, de la ora 17:00

Gyor, câştigătoarea Ligii Campionilor din ultimele trei ediţii, s-a impus în meciul tur cu scorul de 29-20 . Unguroaicele au deja asigurat primul loc în grupă, indiferent de rezultatul meciului cu Vâlcea. Gazdele arată o formă incredibilă. Nu au mai pierdut de un an şi jumătate, atunci când au fost învinse de Siofok. 

În aceest interval de timp a mai înregistrat două rezultate de egalitate, cu Brest şi cu Ferencvaros. Ofensiva este punctul forte al maghiarelor. Gyor a înscris în ultimele două meciuri de acasă 94 de goluri.

Mai mult, în 12 din ultimele 14 meciuri a dat peste 30 de goluri.

Gyor - SCM Râmnicu Vâlcea LIVE VIDEO pe Telekom Sport 3 şi telekomsport.ro, sâmbătă, de la ora 17:00

De cealaltă parte, SCM Râmnicu Vâlcea este şi ea calificată în sferturile competiţiei. Indiferent de rezultatul din ultima etapă, echipa lui Pera va termina tot pe locul 4. În prima rundă eliminatorie, vâlcencele vor juca în compania lui Esbjerg sau a lui Metz, în funcţie de rezultatul direct dintre cele două echipe.

Dacă danezele vor câştiga, SCM va juca împotriva lor în sferturi. Dacă Metz face egal sau bate, ea va fi adversara româncelor. În Liga Naţionala, româncele sunt pe primul loc, iar acest meci va fi ultimul înaintea derby-ului cu CSM Bucureşti.

Apărarea este punctul forte al handbalistelor lui Pera. Au cea mai bună defensivă dintre toate cele 12 echipe din grupele principale ale Champions League, doar 217 goluri primite. 

 

Afla mai multe despre: gyorvalceachampions leaguehandbal 

viewscnt
Articole similare