Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland la Real Madrid? Norvegianul îşi doreşte să ajungă sub conducerea lui Zidane însă spaniolii trebuie să achite o sumă uriaşă

Haaland la Real Madrid? Norvegianul îşi doreşte să ajungă sub conducerea lui Zidane însă spaniolii trebuie să achite o sumă uriaşă

Fotbal

Comentarii

Italianul Mino Raiola ar vrea să profite la maxim de pe urma transferului lui Haaland şi vrea să organizeze o licitaţie la care să participe toate cluburile interesate de jucător.

Cursa marilor cluburi ale Europei pentru norvegianul Erling Haaland continuă însă Real Madrid pare să aibă prima şansă de transfer după ce jucătorul s-a declarat interesat de un transfer la formaţia din La Liga.

Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Liverpool sau Chelsea sunt unele dintre cele mai mari nume care şi-l doresc pe jucător din vară. Tatăl norvegianului este cel care a lansat ipoteza prin care Real Madrid este favorită în cursa pentru aducerea acestuia după a declarat că fiul său visează să ajungă la formaţia din madrilenă. Agentul jucătorului, Mino Raiola, a discutat în această săptămână într-o şedinţă care a avut loc chiar la Madrid posibilul transfer al acestuia de la Borussia Dortmund.

Italianul Mino Raiola ar vrea să profite la maxim de pe urma transferului lui Haaland şi vrea să organizeze o licitaţie la care să participe toate cluburile interesate de jucător. Cei de la Real Madrid au declarat însă că nu vor participa la o astfel de licitaţie.

"Real Madrid vrea o soluţie clasică, desfăşurată în deplină transparenţă. Campioana Spaniei îi va face o ofertă formală Borussiei Dortmund, dacă germanii vor dori să negocieze", au scris cei de la AS.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare