Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland, mai multe goluri decât tot atacul Realului! Norvegianul a marcat în acest sezon cât Jovic în ultimele patru

Haaland, mai multe goluri decât tot atacul Realului! Norvegianul a marcat în acest sezon cât Jovic în ultimele patrugalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Erling Haaland are cifre realmente impresionante. Nu e de mirare că Real Madrid trage cu dinţii de Borussia Dortmund pentru a obţine transferul atacantului.

În acest sezon, Erling Braut Haaland a marcat 41 de goluri în 34 de meciuri. Adică mai multe goluri decât tot atacul formaţiei Real Madrid!

Planul grupării blanco este acela de a-i aduce pe Haaland şi pe Mbappe în aceeaşi echipă, scrie jurnalistul Daniel Cayetano. Iar cifrele fantastice ale tânărului atacant norvegian oferă garanţii pentru viitor.

Dar, gruparea blanco a plătit deja 60 de milioane de euro pentru Luka Jovic, fotbalist care din păcate, nu a convins pe Santiago Bernabeu. Madrilenii plănuiesc să scape de atacantul sârb, care ar putea ajunge chiar la Borussia Dortmund.

Presa spaniolă a descoperit între timp că Haaland a marcat în acest sezon, mai multe goluri decât Luka Jovic în ultimele patru sezoane! Jovic are 40 de goluri marcate în ultimele 112 meciuri disputate, în timp ce Erling Haaland a marcat doar în acest sezon, 41 de goluri. Cifre care subliniază erupţia ”vulcanului norvegian”, cotat acum la 72 de milioane de euro

Afla mai multe despre: haalandreal madrid 

viewscnt
Articole similare