Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland nu va juca la Real Madrid. Zidane l-a refuzat pe norvegian! Motivele din spatele deciziei antrenorului francez

Haaland nu va juca la Real Madrid. Zidane l-a refuzat pe norvegian! Motivele din spatele deciziei antrenorului francez

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă dezvăluie că norvegianul Erling Braut Haaland nu va juca la Real Madrid.

Norvegianul Erling Haaland are şanse reduse să semnze cu Real Madrid, scrie presa din Spania. Revelaţia sezonului în Europa, Haaland a marcat 40 de goluri în 33 de partide pentru Salzburg şi Dortmund, şi este unul dintre cei mai bine cotaţi atacanţi ai lumii. Oficialii madrileni erau interesaţi de serviciile sale, dar se pare că s-au lovit de refuzul antrenorului Zinedine Zidane, anunţă Diario Gol.

Zidane îl refuză pe Haaland. Motivele pentru care francezul nu îl vrea pe golgeterul lui Dortmund

Considerat un mare pariu pentru viitorul clubului blanco, Haaland are şanse mici să mai ajungă pe Bernabeu. Cel puţin asta susţine Diario Gol, publicaţie care anunţă că Zidane a renunţat la transferul norvegianului.

De ce ar fi luat francezul această decizie? În primul rând pentru că antrenorul nu doreşte o concurenţă periculoasă pentru favoritul său, Karim Benzema. Pentru Zidane, compatriotul său este intangibil, iar transferul lui Haaland ar pune în pericol titularizarea lui Benzema.

În al doilea rând, pentru că Zidane vrea ca Florentino Perez să folosească banii pentru transferul lui Paul Pogba de la Manchester United. Un transfer care pentru Zizou, a devenit prioritar, din nou.

Francezul insistă mai mult ca niciodată pentru Pogba. Îl vede drept o piesă esenţială în jocul său şi vrea să profite de nemulţumirile lui Paul de la Manchester, dar şi de situaţia de criză economică ce se va instaura probabil la nivel mondial. Real Madrid ar putea insista astfel la finalul stagiunii pentru mutarea lui Pogba în Capitala Spaniei, un transfer pentru care campionul mondial şi-ar fi dat deja acordul. Haaland iese astfel de pe lista priorităţilor clubului blanco, un club care va aduna cu grijă banii pentru ”mutarea secolului”, aşa cum este numit posibilul transfer al lui Kylian Mbappe de la PSG.

Afla mai multe despre: haalandzidane 

viewscnt
Articole similare