Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland, numărul 1 în preferinţele fanilor de la Real Madrid. Sondaj printre suporteri, câştigat detaşat de norvegian. Cine s-a clasat pe locul 2

Haaland, numărul 1 în preferinţele fanilor de la Real Madrid. Sondaj printre suporteri, câştigat detaşat de norvegian. Cine s-a clasat pe locul 2

Real Madrid

Comentarii

Fanii Realului s-au pronunţat! Îl vor, într-o proporţie covârşitoare pe Erling Haaland pe Santiago Bernabeu.

O publicaţie apropiată de Real Madrid a iniţiat un sondaj de opinie printre fanii echipei blanco. Redactorii site-ului au dorit să afle ce variantă de atacant preferă suporterii madrileni pentru sezon viitor.

Au fost expuse 6 variante de răspuns, iar norvegianul Erling Haaland pare că a cucerit definitiv inimile fanilor madrileni.

El a strâns 58.80% dintre voturile celor care au votat, la mare distanţă de celelalte propuneri.

Al doilea în topul preferinţelor fanilor madrileni s-a clasat englezul Harry Kane, votat de 10.08% dintre cei care şi-au exprimat votul.

Sadio Mane de la Liverpool a fost a treia opţiune a fanilor, care l-au votat în proporţie de 3.99%.

Dacă Timo Werner a bifat şi el un procentaj de 2.88%, Lautaro Martinez şi Robert Lewandowski au obţinut acelaşi număr de voturi în procente: 2.77%.

O opţiune foarte interesantă a fost cea care  îl vizează pe Kylian Mbappe. El nu a fost trecut în sondaj, dar fanii au ales o variantă şi pentru el. "Doar transferul lui Mbappe" a fost o opţiune votată de aproape 18% dintre suporteri, ceea ce spune multe despre intenţiile lor. 

Afla mai multe despre: haalandkanembappereal madrid 

viewscnt
Articole similare