Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland pleacă de la Dortmund, dar Borussia a găsit înlocuitorul perfect pentru norvegian

Haaland pleacă de la Dortmund, dar Borussia a găsit înlocuitorul perfect pentru norvegian

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland ar urma să plece vara viitoare de la Borussia Dortmund, club care îl vrea pe Sebastien Haller.

Potrivit Calciomercato, Borussia Dortmund îl va transfera pe Sebastien Haller, în eventualitatea în care Erling Haaalnd va pleca de pe Signal Iduna Park.

Haller înlocuitorul lui Haaland la Borussia Dortmund?

Atacantul norvegian este dorit de toate cluburile mari din Europa, în frunte cu Real Madrid şi Manchester City. Cel mai probabil, acesta este ultimul sezon pentru Haaland la BVB.

70 de goluri în 68 de meciuri oficiale pentru Erling Haaland la Borussia Dortmund. Norvegianul a marcat ”o dublă” la primul meci după revenirea pe teren. În Bundesliga, super atacantul Borussiei are 49 de goluri în 49 de meciuri jucate pentru Dortmund de când s-a transferat în Germania.

Calciomercato anunţă că Sebastien Haller este principala ţintă a Borussiei Dortmund pentru a-l înlocuit pe Erling Haaland, în cazul în care acesta va pleca din Germania.

Haller (27 de ani) joacă la Ajax şi a marcat 11 goluri în acest sezon în 12 meciuri. Atacantul are contract până în 2025 cu gruparea olandeză, care a plătit 22 de milioane de euro pentru a-l aduce de la West Ham United. Englezii plătiseră 50 de milioane de euro pentru a-l transfera la rândul lor din Germania, de la Frankfurt. Sebastien Haller a mai jucat în cariera sa la Auxerre şi FC Utrecht, iar în prezent este cotat la 27 de milioane de euro. Ajax ar cere pentru transferul său minim 40 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: sebastien hallererling haaland 

viewscnt
Articole similare