Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haaland semnează pentru cel mai mare salariu din istoria clubului: "Mega contract!". Lovitură uriaşă! ULTIMA ORĂ

Haaland semnează pentru cel mai mare salariu din istoria clubului: "Mega contract!". Lovitură uriaşă! ULTIMA ORĂ

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) va primi o ofertă colosală din partea Borussiei Dortmund pentru prelungirea înţelegerii şi pentru a-l ţine departe de "tentaţiile" Real Madrid, Bayern, Barcelona, PSG sau Manchester United. Borussia Dortmund îi va oferi un mega-contract lui Erling Haaland, potrivit presei internaţională.

Haaland semnează pentru cel mai mare salariu din istoria clubului: "Mega contract!". Lovitură uriaşă! ULTIMA ORĂ

Unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din Europa, Erling Haaland, va primi o ofertă colosală din partea Borussiei Dortmtund, susţine The Sun, care notează faptul că formaţia de pe Signal Iduna Park nu va renunţa uşor la starul său, în ciuda granzilor care sunt pe urmele sale. Barcelona, Real Madrid, PSG, Manchester City sau Bayern sunt extrem de atente la situaţia lui Haaland, care va avea - în vara lui 2022 - activă clauza de reziliere a contractului de 75 de milioane de euro.

Jurnaliştii de la The Sun scriu că Borussia Dortmund îi va oferi 16,5 milioane de euro salariu anual lui Erling Haaland pentru un contract, cel mai probabil, pe cinci ani. Salariul e unul colosal pentru Borussia Dortmund, care nu obişnuieşte să ofere astfel de remuneraţii, fiind un club care creşte jucători tineri, dar Haaland e un caz special.

Borussia Dortmund a plătit 20 de milioane de euro pentru a-l lua pe Haaland de la RB Salzburg, după ce atacantul a luat pe sus Europa cu o triplă în primul său meci din UEFA Champions League. Sursa citată scrie că, dacă va accepta salariul, Erling Haaland va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului Borussia Dortmund.

Chiar şi aşa, există cluburi interesate de Haaland care pot plăti mai mult din punct de vedere salarial. Din vara lui 2022, Erling Haaland va avea activă în contract clauza de reziliere de 75 de milioane de euro, accesibilă tuturor cluburilor mari din Europa. Transferul atacantului norvegian se va decide la comisioanele impresarului, Mino Raiola, şi al tatăul jucătorului, Alf Inge Haaland.

Erling Haaland este o adevărată maşinărie de goluri. În acest sezon, atacantul a înscrie de 13 ori şi a livrat patru pase de gol în 10 partide, iar per total a strâns mai multe goluri decât meciuri pentru Borussia Dortmund. Din momentul transferului, Haaland a înscris de 70 de ori şi a livrat 19 pase de gol în 69 de partide.

  • 150 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: haalandcontractborussia dortmundoferta 

viewscnt
Articole similare