Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hackerii i-au spart contul lui Mahrez şi au făcut un anunţ care a luat lumea fotbalului prin surprindere! "Cariera mea de jucător s-a încheiat!"

Hackerii i-au spart contul lui Mahrez şi au făcut un anunţ care a luat lumea fotbalului prin surprindere! "Cariera mea de jucător s-a încheiat!"galerie foto

Premier League

Comentarii

Anunţ total surprinzător apărut pe contul oficial de Facebook al mijlocaşului algerian Riyad Mahrez (27 de ani), desemnat cel mai bun jucător din Premier League în 2016, după un sezon fabulos în care a condus-o pe Leicester spre titlu în Anglia.

UPDATE 14:00 |  Postarea în cauză a dispărut, în sfârşit, de pe contul lui Riyad Mahrez, la 12 ore după ce fusese publicată.


UPDATE 12:00 | Deşi mesajul de pe contul lui Mahrez nu a fost şters nici la mai bine de 10 ore după ce a fost publicat, Sky Sports notează, citând surse apropiate jucătorului, ca postarea este într-adevăr rezultatul unui atac cibernetic prin care contul algerianului de Facebook a fost spart.

A fost atacat de hackeri?

Într-un mesaj publicat peste noapte Mahrez îşi anunţă retragerea din fotbal, din motive medicale. Deşi mesajul a fost publicat în urmă cu câteva ore şi nu a fost şters până la ora publicării acestei ştiri, nicio confirmare oficială nu a venit din partea jucătorului sau a clubului Leicester, deci foarte probabil vorbim despre un atac al hackerilor, care i-au spart contul algerianului.

Mesajul de pe pagina lui Mahrez
"După consultări cu mai mulţi doctori, am decis să stau departe de fotbal. Cum cariera mea de jucător s-a încheiat, mi-aş dori să spun câteva cuvinte.

Vreau să le mulţumesc tuturor pentru bunătatea şi susţinerea arătate cât timp am jucat în acest oraş minunat. Veţi fi mereu în sufletul meu"
, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook.

Mahrez este unul dintre cei mai vânaţi jucători din Premier League, iar în iarnă a fost la un pas de un transfer la Manchester City, într-o afacere de aproximativ 70 de milioane de euro. În aceste condiţii, e greu de crezut că mesajul lui Mahrez e unul real, mai ales că algerianul nu a avut probleme cu accidentările.

Citeşte şi:

LIVE VIDEO | Tottenham - Juventus se vede pe Telekom Sport 1 şi online pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: mahrezleicesterretragere 

viewscnt
Articole similare