Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi a dat verdictul în ceea ce-l priveşte pe Ianis. "Să nu ne grăbim!". Regele va fi pe stadion la Genk - Napoli. Partida începe la 19:55, la Telekom Sport

Hagi a dat verdictul în ceea ce-l priveşte pe Ianis. "Să nu ne grăbim!". Regele va fi pe stadion la Genk - Napoli. Partida începe la 19:55, la Telekom Sport
Comentarii

Hagi va merge din nou să-l vadă pe Ianis Hagi, la al doilea meci din grupele Ligii Campionilor. Genk joacă acasă împotriva lui Napoli.

Ianis Hagi atacă al doilea meci din grupele Ligii Campionilor cu moralul extrem de sus după prima lui dublă la Genk. În weekend a reuşit pe lângă cele două goluri din penalty, o pasă decisivă, în întâlnirea încheiată 3-3 cu Sint Truidense. Acum, Ianis are şansa de a fi prima dată titular şi în Liga Campionilor după ce, în prima rundă, cu Salzburg a intrat în ultimele 20 de minute. 

Ianis va avea din nou galerie din ţară. Tatăl său va merge să-l susţină. 

"V-am zis că mă mai duc din când în când să-mi clătesc ochii, e bine că Ianis a semnat cu o echipă care joacă în Champions League şi am oportunitatea să mă duc să văd un meci frumos, să văd Napoli, bineînţeles şi genk, şi echipa lui", a declarat Gheorghe Hagi. 

Ianis a adunat până acum 8 meciuri şi trei goluri în meciurile jucate pentru Genk în campionat şi în Liga Campionilor. 

"E procesul lui de acomodare la un nou fotbal, într-o ţară în care fotbalul e mai competitiv şi e mai greu. Are o perioadă bună, în care cred eu că s-a acomodat, e mult mai matur", a mai spus Hagi. 

  • Genk - Napoli, ora 19:55, în direct la Telekom Sport 1 

"Trebuie să avem răbdare, nu trebuie să ne grăbim, că lucrurile merg în faţă, în fiecare zi e mai bun. Este într-o formă bună, a marcat două goluri, moralul este extraordinar.Ianis este încă la început, va mai avea nevoie de o perioadă de adaptare, pentru că diferenţa între competiţii este una reală. 

Şi marii jucători, îmi aduc aminte de Zidane, de  Suarez. Au avut nevoie de o perioadă de adaptare. El e un jucător tânăr, un jucător cu un talent incredibil, dar e nevoie de o perioadă ca să se adapteze", a declarat şi unchiul lui Ianis, Gică Popescu. 

Afla mai multe despre: hagiianisgenkliga campionilor 

viewscnt
Articole similare